Vel overstått...

....grammar exam. Eller i alle fall overstått. Hvor bra det gikk vet jeg ikke. Vi hadde fire timer på oss, og jeg pakket sammen og gikk før det hadde gått to timer. Vet ikke helt hvordan jeg skal tolke det. Jeg var faktisk hjemme før eksamenstiden hadde løpt ut (altså jeg bor 1 time og 30 minutter fra Volda liksom, så det er ganske insane synes jeg).  Det var ikke bare jeg som gikk tidlig heldigvis, så håper (fingers crossed) at jeg ikke har fullstendig rotet det til på denne eksamenen. Blir spennende å se om ca tre uker. Holy Crap, denne karakteren er totalt uforutsigbar.

Nå har jeg ett par dager fri før jeg skal ha hjemmeeksamen i religion fra Torsdag til Fredag. Kan ikke akkurat si jeg ser frem til den eksamenen heller. Det er ikke bare ett par timer med intens skriving som i dag, neida, da blir det total isolering og stressing i over ett døgn. I am sooo not looking forward to that.

Men over til noe hyggelig. Dere husker den filmen jeg la ut på YouTube eller? (Hvis dere ikke har sett den, så finner dere den her. Sjekk den ut!!) Jeg har fått kommentar på den. Hihi, min første kommentar på YouTube. Hurra! Kanskje jeg skal laste opp flere filmer etterhvert. Det er jo moro jo.

Nå venter sofaen og pleddet på meg. Kommer sikkert til å sove til i morgen. Fikk bare tre timer søvn i natt, så er rimelig utmattet nå for å si det sånn. I kveld kommer Ingvild på besøk og skal overnatte, så da blir det slumber party vet dere. Hehe, neida, skal sove jeg. Først se Paradise Hotel, så sove. 17.mai i morgen. Hurra!!

Hva skal du ha på deg på 17.mai forresten?

 

---Anne-Marte---

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits