Gratulerer med dagen

Håper alle har hatt en fantastisk dag, og at dere har feiret dagen skikkelig.Sunnmørsbunad, eller nærmere bestemt Ørskogbunad.


Thea hadde også bunad i dag. Fin?

Jeg hadde egentlig ikke tenkt å ha bunad i dag, men ombestemte meg i går, så da måtte jeg til å stryke bunadskjorte. Første gang jeg har strøket bunaden min selv. Ble ikke helt perfekt, men øvelse gjør mester.


Flink eller hva? Hehe, skulle vel egentlig bare mangle. Er jo tross alt 23 år, så mamma bør vel slippe å stryke skjorta mi nå. Men det er jo fryktelig lettvint da, siden skjorta henger hjemme hos mamma og pappa.

Felix feirer 17.mai på verandaen. Han er så nydelig. Vakre vesenet.

Barack skulle derimot gjerne sett at Felix kom ned i hagen og lekte med han, men de kommer dessverre ikke så godt overens. Jaja, de er jo hund og katt, så det er  vel ganske naturlig. Min fremtidige hund og katt skal komme godt overens. Ikke Snehvit da, hun er det igrunn ikke noe håp for tror jeg. Når det kommer til andre dyr og mennesker altså. Hun liker ingen, så hun hadde antakeligvis rømt om vi fikk oss en hund nå. Dessverre. I dag fant jeg forresten pus i vaskemaskina. Her om dagen var det klokka jeg fann der, og nå pus.
Søta!

 

Håper alle hadde en fantastisk 17.mai-feiring, og at dere får en fin kveld videre.

 

 

---Anne-Marte--- 


4 kommentarer

<3 Maia

17.mai.2011 kl.23:23

høres ut som du har hatt en fin 17 mai feiring :D bunaden din var veldig fin!

gratulerer med dagen :)

17.mai.2011 kl.23:57

aktiv med blogginga for tida... det lika vi! ;)

Anne-Marte

18.mai.2011 kl.09:38

Anonym: Ja, sånn er det når man egentlig har et utall av eksamener å tenke på. Hehe, neida, men altså.. Gjør så godt jeg kan ;)

Søstrene Eriksen

18.mai.2011 kl.11:30

Så flotte dokke med va :) Koselig med 17. mai! :D

Skriv en ny kommentar

hits