Dedikert sjel

I dag har jeg vært på årsmøte i Volleyballklubben. Gikk jo forsåvidt greit det. Helt til de skulle begynne å velge nye styremedlemmer. Jeg prøvde så godt jeg kunne å synke ned i gulvet idet det de skulle sette igang å spørre om frivillige, men til ingen nytte. Dere leser nå bloggen til ett styremedlem i Ellingsøy Volleyballklubb. Ikke verst det, eller hva? Hehe, jeg har jo bare vært spiller i klubben siden høsten, og nå rett inn i styret. Her snakker vi dedikert spiller.

Et blidt og fornøyd styremedlem der gitt ;)

Sitter nå og koser meg med litt kveldsmat. Det ble visst frokostblanding til kveldsmat i dag.Deilig, ikke sant?

 

I morgen drar trolig jeg og Ingvild  på Ellingsøya på et møte om skolekorpset der ute. De sliter med rekruttering der ute, og vi gjerne være med å høre hva de tenker å gjøre med saken. Korpset har nemlig slitt litt de siste årene, og har nå knapt nok medlemmer til å holde frem med korpset. Jeg blir nok helst "flue på veggen" i det møte, men ser for meg at Ingvild kommer til å bidra ganske mye. Hehe :) Blir i alle fall spennende å se hva man kommer frem til på det møtet. Ellingsøya trenger i alle fall skolekorpset, og jeg kommer til å bli ufattelig trist dersom det skulle bli nedlagt. Jeg var jo selv medlem der i åtte år, og det var åtte flotte år om jeg får si det.  

 

Ble visst plutselig veldig dedikert i kultur og idrett på Ellingsøya jeg, selv om jeg bor i Hatlane. Hehe, jeg vokste jo tross alt opp på Ellingsøya, og vil gjerne at korpset der ute skal bestå.

 

---Anne-Marte---

3 kommentarer

Miriam Therese

25.mai.2011 kl.17:18

Så bra dokke reise! :D Hadde ej vært i bedre form skulla ej vært med dokke,men her blir det rett og slett bare sofasløving idag.. ikkje en gang eksamenslesing blir prioritert!!! Heiaheia Ellingsøy skulekorps! <3

Anne-Marte

25.mai.2011 kl.18:05

Miriam Therese: Må stille opp for kulturen vet du. Du får ha god bedring lille venn!

Christine

31.mai.2011 kl.17:17

Naaam, det såg veldig godt ut!:)

Skriv en ny kommentar

hits