Til alle der ute som...

... sitter og skal lese til eksamen, men som sliter med motivasjonen. Her er et lite klipp fra YouTube som kanskje vil hjelpe litt på motivasjonen. Morsomt er det i alle fall.

I feel happy of myself, do you?

Hehe, herligste motivasjonsboosten ever.

Er det andre enn meg som sliter med motivasjonen?  Her skal jeg liksom ha muntlig eksamen i didaktikk om 4 dager, også klarer jeg rett og slett ikke å sette meg ned med alt fokus på didaktikken. Er jo så mye annet jeg heller vil gjøre. 4 dager til nå. BARE 4 DAGER TIL!!! Jeg må jo bare klare det. HEIA MEG!!!!

 

---Anne-Marte---

 

2 kommentarer

Christine

03.jun.2011 kl.10:23

Svar: Okaai, he du bilde av han her på bloggen? :-) Krevande som i at han treng masse oppmerksomhet og trim? Ej e aleine heime med Dina heile helga, og skal sei de he blitt lite søvn på mej i natt.. For et styr ho laga! :-P Sånn sett gler ej mej til å ho blir større ;-p

Anne-Marte

03.jun.2011 kl.11:52

Christine: Hehe, det skal vel ver ett og anna bilde på bloggen en plass ja.. Han treng mykje mosjon, men klart en hund blir jo det du gjer han til, så hvis det skal ver en familiehund, så er det kanskje like greit å ikkje skjemme ho vekk med for mykje mosjon for da kreve ho berre meir :p Barack blei vant til å søve i buret fra han va liten av, og han laga ikkje en lyd gjennom heile natta omtrent :) Trur du skal nyte tia no når ho e lita altså :D Det e no ho e søtast :D Men klart, ho blir no enklare å ha med å gjer når dåkke he fått oppdratt ho slik dåkke vil ha ho ;)

Skriv en ny kommentar

hits