Barack

Hadde en liten pause i lesinga i går kveld og i dag morges. Har vært på Ellingsøya og passet Thea.  Fikk filmet et lite klipp av Barack nede i hagen. Rett før han stakk av til skogs faktisk  (jeg klarte ikke lukke ytterdøra skikkelig tydeligvis, så da stakk han gitt). Han kom igjen før det hadde gått fem minutter da, så tror ikke han rakk å gjøre så veldig mye ugang. Men her er den lille filmsnutten av hunden til mamma og pappa:

 

 Haha, synes det er så flaut å høre meg selv prate. Uff. 

 Barack er dødssøt ♥Nå må jeg lese mer til eksamen. Kjenner jeg begynner å bli en smule stressa. Bare en smule altså. UFF!! Jeg hater muntlig eksamen. Eneste fordelen er at det bare tar 30 minutter, så er du ferdig, også kan du dessuten få bittelitt hjelp om du står fast. Men sett bort ifra dette, så er muntlig eksamen det verste jeg kan utsettes for tror jeg. Blir dødsnervøs av hele greia. Velvel, 3 dager igjen til sommerferie!!!!  Eller skal jo jobbe litt da, men det er jo bare kos i forhold til å lese til eksamen, og å være stresset fra morgen til kveld på grunn av nerver.

 

---Anne-Marte---

 

 

4 kommentarer

Christine

03.jun.2011 kl.20:07

Ååå, så nuslig og flink da :D Border Collie e virkelig fine hunda!! :)) Lykke til med muntlig eksamen, går nok bra når du først kjem i gang!:)

Anne-Marte

03.jun.2011 kl.20:28

Christine: Hehe, han er veldig flink. Bør kanskje trene han på å ikke hoppe opp på meg da, men jeg synes det er greit at han gjør det, og så lenge han ikke gjør det med andre, så går det vel bra :)

Tusen takk, håper det går bra, men sitter med nervene i spenn nå for å si det sånn. Muntlig er ikke min greie, men skal bli godt å bli ferdig uansett :D

Christine

05.jun.2011 kl.09:25

E vell bere koslig når han hoppa opp på dej, så lenge han ikkje gjer de me andre ja :-) det blir nok utrulig deilig å bli ferdig ja! Som fleire kilo bli fjerna frå kroppen :P

Svar: Det e så typisk det!:P Skal du skaffe dej hund sjøl da?:) E vell så å sei i samme posisjon her i familien. He masa på hund i mange år, og til og med blitt lovt. Men vi fer ikkje før ej ikkje bor fast heime lenger.. :P Kunna ønskt vi fikk ho tidligere. Men e storfornøgd da, ho e så herlig :-D Ja, bere sunt tru ej me!;)

Anne-Marte

05.jun.2011 kl.11:47

Christine: Hehe, ja, blir nok en hund eller fler med tiden, men vil ikke ha nå som jeg bor i en leilighet i byen hvis du skjønner. Blir for liten plass for hunden føler jeg. I tillegg har jeg jo pus som hadde hoppet på alle veggene om her plutselig kom en hund nå. Hehe, får ta det igjen senere tenker jeg :)

Skriv en ny kommentar

hits