For en fantastisk følelse

Aaaah, nå ligger jeg bare på sofaen og nyter tanken på at jeg er FERDIG med alle eksamenene mine. Har fått vite karakteren på to av de, og mangler bare karakteren på RLE-eksamenen. Håper det gikk bra på den. Er i alle fall over gjennomsnittet fornøyd med de to jeg har fått vite til nå, nemlig Grammar-eksamen (hvor jeg gikk før halve tiden var gått) og Didactics muntlig (hvor jeg helt ærlig hadde den verste følelsen da jeg gikk ut av eksaminasjonsrommet). Men fikk jo gode karakterer i begge de fagene, så håper på en god karakter i RLE også, men er ikke godt å si før man faktisk får vite den.  

Det er uansett vanvittig deilig å ligge her nå med vissheten om at det er sommerferie. Skal bare jobbe noen dager denne uka nå, så tar jeg ferie med god samvittighet.  Jeg blir faktisk utrolig sliten når jeg har hatt eksamen. Vet ikke hva som skjer, men når jeg kommer hjem etter en eksamen lader jeg totalt ut. Har omtrent ingen energi til overs. Ligger rett ut, og orker så vidt å skrive noe på bloggen en gang, men MÅTTE bare få ut at jeg er FERDIG med utdanningen min. Fem års utdanning er overstått. Endelig.

---Anne-Marte---

6 kommentarer

SUP▲RKiMZ

06.jun.2011 kl.20:29

Gratulerer :- D

Anne-Marte

06.jun.2011 kl.22:02

SUPRKiMZ: Tusen takk :)

anita

06.jun.2011 kl.22:10

Gratulere så mykje! godt jobba! ;)

Anne-Marte

07.jun.2011 kl.15:54

anita: Takk :D

Ingunn

08.jun.2011 kl.21:52

Gratulerer!! Jeg er misunnelig... jeg har 1/2 år igjen (1 år igjen hvis karakterene mine er bad... får vite det på fredag, skrekk og gru).

NYT FERIEN :)

Anne-Marte

09.jun.2011 kl.13:21

Ingunn: Et halvt år er ikke mye, og karakterene dine er sikkert topp ;)

Skriv en ny kommentar

hits