"Æ kain bakæ"

Hei på deg!

Ååååh, idag har jeg hatt det helt fantastisk. Sett bort fra at jeg glemte å spise middag og ble litt kvalm. Hadde fri i dag, så fikk sove leeeenge. Sov helt til 10. Fikk endelig ladet opp igjen etter eksamenen jeg hadde på Mandag. Bruker å ha en sånn dag hvor jeg lader opp igjen batteriene etter eksamen, men har ikke hatt tid til det før idag. Men du gru på jord hvor godt det var å sove ut i dag altså.

Dagen har igrunn gått med til å sove pluss bittelitt husarbeid. I kveld har jeg faktisk baket kake. Gulrotkake. I morgen skal det være Åpen dag med volleyballklubben og som styremedlem da, så må jeg jo stille med kake. Men det ordnet jeg vet dere. Jeg er jo mesterbaker. Eneste problemet jeg støtte på var igrunn at bakebrettet (eehh, langpanna) var for stor til røra. Høh, hva er poenget med at posene fra Toro har for liten oppskrift liksom? Langpannene er jo vel standard størrelser, er de ikke?  Dødsirriterende. Men finner en løsning på de fleste problemer jeg ;-)

Løste problemet med litt aluminiumsfolie i kanten. Tror det ble bra jeg altså.

Namnam :-D
I morgen tidlig skal jeg lage glasur til kaken også tenker jeg.  Nomnom.

 

Nå er det Komikere i Arbeid på TV2. Jeg digger det programmet. ELSKER Anders. I dag har han vært reptilpasser. FY FADER, det er det grusomste jeg har sett. Helt horribelt!

 

 

---Anne-Marte---

4 kommentarer

Ingunn

11.jun.2011 kl.12:10

Er det ikke deilig vel å sove ut i helgene med god samvittighet etter å ha blitt ferdig med eksamene? :D

Artig at du spiller volleyball! Når jeg blir ferdig med studiene har jeg tenkt å begynne på igjen... jeg savner den idretten noe veldig :)

Anne-Marte

12.jun.2011 kl.12:08

Ingunn: Ja, jeg spilte da jeg var yngre, men har hatt et opphold noen år før jeg begynte på igjen i fjor høst. Det er utrolig artig :D

Annie ColWeen

05.jul.2011 kl.10:34

søt blogg du har. :)

Anne-Marte

05.jul.2011 kl.16:58

Annie ColWeen: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

hits