12.jun.2011

Åååh, gårsdagen var utrolig digg. Åpen dag ble knallbra, og været var perfekt. Både små og store koste seg veldig, og det var det som var målet med hele arrangementet ;-)

Jeg ga kameraet til Thea og ba henne ta noen bilder siden jeg måtte organisere turneringa. Da jeg fikk igjen kameraet, var det stort sett bare bilder av barn på sykler og lignende, men fikk jo noen volleyball bilder da ;-)

Alt i alt en perfekt dag på Brendehaugen i går :-)

 

Fikk besøk av venninnene på kvelden i går, og det var utrolig koselig. Torill er visst nok latterlig redd små gnagere som mus, hamstere, rotter og lignende, men ikke kaniner da, de synes hun er søte. Men uansett, de små søte dyra er hun pissredd for, mens edderkoppen som hang utenfor soverommet mitt vet dere, den som har bodd der i mange månederStygg ass.

Men uansett, denne fyren tar hun med hånden (og bittelitt toalettpapir) og spyler ned i do. Tøff dame altså. Men nå, nå vet dere, nå angrer jeg. Savner den fyren jeg. Jeg bruker jo alltid å hilse på den før jeg går å legger meg. Jeg må liksom forsikre meg om at den fremdeles er utenfor og ikke har kommet inn, og nå får jeg litt sånn småpanikk når jeg skal legge meg, fordi edderkoppen IKKE er der. Helt til jeg kommer på at Torill spylte den ned i do da. Som jo egentlig er litt trist. Han har jo ikke gjort meg noe som helst. Han bodde jo bare der. Uff, nei, nå må jeg slutte å tenke på den edderkoppen.

 

God pinse dere!

 

---Anne-Marte---

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits