Sånn går nu dagan

Ok, tenkte kanskje ikke helt igjennom hva det innebar å ha fri hele sommeren i Ålesund. Er greit nok å ha fri dersom været er bra, men når det er kaldt ute, og du ikke helt vet om det vil begynne å regne eller ikke, så er det liksom ikke like moro å ha fri. Kan liksom ikke stikke på stranden eller noe. Er jo for kaldt til det uansett. Har sittet inne omtrent hver dag hele uken, eller nei. På Mandag var jeg ute å klipte plenen og på Tirsdag passet jeg Thea. Thea og jeg fant ut at det var litt ille å sitte hjemme i sommerferien når man egentlig skal bruke tiden til bading og leking, så da tok vi turen til svømmehallen hvor vi fikk utfoldet oss i det våte element. Sweet. Jaja, har jo også vært på Sukkertoppen og Holstoppen hver dag denne uken. Bortsett fra i går.


Klar for turGod og varm

Fin utsikt med Ellingsøya i bakgrunnen der :)


Industriområde med indre del av Ellingsøya i bakgrunnen.

 


Endelig fremme med postkassa på Holstoppen.

Ja, dette er stort sett det jeg har brukt de siste dagene på. Ellers har jeg sittet hjemme og sett TV, eller gjort litt husarbeid. I går måtte jeg jo plutselig vaske leiligheta siden pus klarte å søle blodflekker på gulvet. Stakkars fuglen. RIP lille Oliver.

Nei, nå vet jeg ikke om jeg orker å sitte her mer. Tar meg en tur til Sentrum for å se om jeg finner noe fint tror jeg.
 

4 kommentarer

Miriam Therese

08.jul.2011 kl.17:39

Heey! ej me vil på Holstoppen, ej og Jim dreiv å prøvde å komme frem til kor det va:p Skal du dit i morga? Da vil ej være med, hvis du kan dra før ej begynne på jobb:p

Miriam Therese

08.jul.2011 kl.17:39

Ooog forresten, så ligg ej ute i bikini no.. og det e fiinfin temp ;)

Anne-Marte

08.jul.2011 kl.21:10

Miriam Therese: Hehe, kom frem til at det var best å legge seg ut mens sola var fremme jeg også, så ble ikke noe tur til sentrum likevel. Ble heller en lettere rød rygg.

christineekobbevik

08.jul.2011 kl.23:59

Sprekt! Kan tenke mej de kan bli litt i meste dryga å ha fri når været e så ustabilt ja:P E ganske greit å ha sommerjobb, he nokke å gjer på da i det triste været. Derimot ha de vør fint vær, ha det vør herlig å hatt fri! :-)

Skriv en ny kommentar

hits