Håhåisann som tiden flyr

Helgene går alltid så fort. Rekker jo aldri å blogge noe særlig. Nemlig.

Lørdag var jeg utrolig sprek btw. Gikk både på Holsfjellet OG på Sukkertoppen. Flinke meg! I går tok vi fri av personlige grunner (litt redusert etter alkoholinntaket kvelden før). I helga var jeg nemlig på fest. Jeg drar svært sjelden på fest, så det var knallartig å feste med gode venner igjen. Jeg inviterte faktisk til vors hjemme hos meg, men glemte dessverre å ta bilder. Kjedelig, men sånn er det.

Vet dere hva forresten? I dag er det bare TO dager til jeg har bursdag, og vet dere hva jeg skal på bursdagen min? Dere gjetter det ALDRI, så jeg skal bare si det med en gang. Jeg skal nemlig se Harry Potter i 3D. Oh joy! Endelig er siste filmen ferdig. Skal bli litt godt å bli ferdig med det eventyret der. Det har tatt noen år, men nå nærmer slutten seg. Eller jeg har jo igrunn allerede blitt ferdig med eventyret siden jeg leste bøkene, men gleder meg uansett til å se hvordan de har fått til filmen.

Nå må jeg hive meg rundt å gjøre noe husarbeid før min bedre halvdel kommer hjem. Vil jo ikke at han skal tro at jeg bare ligger på sofaen og sløver hele dagen mens han jobber og sliter. Hanna og 127 timer er fantastisk gode filmer forresten. Anbefales på det sterkeste.   

Jaja, husarbeidet venter. På tide å starte dagen.

 

 

---Anne-Marte---

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits