12.jul.2011

Nå trenger jeg veldig snart en ferie til sydligere strøk. Jeg klarer snart ikke mer av dette været på Sunnmøre. Eller været i dag er jo igrunn fint. Sola skinner og det regner ikke, men uansett så er jo temperaturen helt på bånn. Når temperaturen ligger bare litt over 10 grader i juli, synes jeg det er litt i kaldeste laget. Jeg husker i gamledager ( da jeg var ung) at jeg likte så godt sommeren fordi man ALDRI måtte ha jakke på seg. Selv om det regnet, så kunne man lett gå uten jakke fordi temperaturen var rundt 18 likevel. Men nå, nå dere, så må jeg jo ha jakke på meg selv når sola skinner fordi temperaturen ikke ligger på mer enn 12-13 grader, og det er alt for kaldt når vi er i midten av juli.

I dag syklet jeg inn til min søster i Fremmerholen før vi skulle gå på Brun og Blid for å sole oss litt, og deretter jogge rundt trimløypa i Spjelkavika. Først hadde jeg bare på meg en collegejakke, men da jeg kom ut og kjente temperaturen og at det blåste en del, måtte jeg inn igjen for å bytte om til en vindtett jakke. Orket ikke å sykle helt inn dit og bli kald, så da kledde jeg heller på meg. Men poenget mitt er at det ikke skulle være nødvendig i midten av juli. Jeg skulle ikke behøve å ha på meg mer enn en shorts og en t-skjorte når jeg skal ut å trimme. Når sant skal sies, så tok jeg jo av meg jakka når vi jogget, men det skulle jo bare mangle, skulle det ikke?

Bildene er fra google.

Kunne godt tenkt meg til Kreta igjen, men nå er jeg faktisk snart så desperat at hvor som helst med temperatur over 20 grader er bra nok.

I morgen har jeg bursdag, og tenk at yr.no melder hele 13 grader og lettskyet. Oh Joy! Kanskje jeg får ha på meg kjole med tynn strømpebukse under. Jeg krysser fingrene for det. Hurra for sol på bursdagen min!

Kom plutselig på at jeg skal til tannlegen i morgen også. Jaja, er jo hyggelig det også.

 

---Anne-Marte---

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits