En sykkeltur utenom det vanlige

Åhh, for et vær vi har på Sunnmøre. I dag tenkte jeg at jeg skulle besøke farmor og farfar en tur, og siden gubben har bilen til arbeid, så måtte jo jeg ta sykkelen fatt hvis jeg skulle komme meg dit. Det gikk jo helt greit det igrunn, helt til jeg skulle sykle hjem etter ett par timer der ute. I det jeg skal til å sette meg på sykkelen for å sykle hjem, begynner det nemlig å hølje ned. Det regnet noe så voldsomt, og siden det er et godt stykke å sykle hjem derfra, så kan vi vel trygt si at jeg ble sånn passe gjennomvåt. Jeg så ikke ut da jeg kom hjem.


Ble temmelig våt av å sykle hjem i dag ja. Og ja, jeg bruker hjelm. Det er viktig å være et godt forbilde for yngre søstre og fremtidige elever. Nemlig!

 

Jeg må få si at det var ganske godt å få bytte om til tørre og behagelige klær da jeg var vel hjemme.

 

Fikk forresten en pakke i posten i går, og det var jo ikke noe annet enn en Iphone 4.Den er ganske søt, og det skal bli spennende å prøve noe annet enn sony ericsson for en gangs skyld. Hehe, jeg er igrunn bare vant til slike gammeldagse telefoner hvor man kan ringe, sende sms/mms og ta litt bilder av sånn passe kvalitet, så det kan bli ganske interessant når jeg nå skal til å sette meg inn i denne avanserte teknologien. Wish me luck!

 

 

 

---Anne-Marte---


2 kommentarer

Nice ^^

Har lyst på ny telefon jeg også, men liker å ha tastatur på den så vil ikke bytte til iphone 4 eller noe annet uansett hvor mye jeg vil ;-p

Kristian

21.jul.2011 kl.17:35

Er ikke heilt lett å bo her ved kysten- men er vel vant med plutselig uvær her i byen?

Skriv en ny kommentar

hits