Helt ubegripelig

Det siste jeg har lest om tragedien på Utøya nå er at en jente på 17 år fortalte til VG at hun hadde sett barn helt ned i 7-8 års alderen som var blitt skutt ned av dette monsteret. Små barn som hadde fått sommerjobb på øya der de skulle samle inn tomflasker. De så kanskje for seg at de skulle få bruke disse pengene på sommerferien eller kanskje de sparte til nye Nintendo DS-spill. Lite visste de om hvilke uhyrlige scener de skulle bli vitne til før de selv ble skutt og drept.

Åh, jeg klarer ikke skrive dette uten at tårene og snørret renner som en foss.

Hvilket grusomt menneske klarer å gjøre noe sånt? Uansett hva han tror på og står for. Groteskt.

Jeg er så glad for at jeg tror på Gud nå, slik at jeg vet at disse barna og ungdommene har det fint der hvor de er nå.
Hvil i fred!

Sender varme tanker til alle pårørende.


---Anne-Marte---

3 kommentarer

Miriam Therese

24.jul.2011 kl.14:16

Heilt uvirkelig, trodde ikke mine egne øyner da ej las at han hadde drept små barn! For et monster, håpe han får som fortjent!!

christineekobbevik

24.jul.2011 kl.19:08

Oi, det he ej ikkje fått med mej! Det e heilt forferdelig grusomt at nokken kan være i stand til å gjer nokke slik, også barn og ungdom også, i sin beste alder og på samme måte så sårbare. Blir så forbanna og rysta at ej finn ikkje ord. Han kjem nok til å sitte i fengsel til han dør. Det håpe i såfall ej.

Anne-Marte

25.jul.2011 kl.10:06

christineekobbevik: Vi har ikke streng nok straff i Norge til slike hendelser. I USA ser man jo at det sitter mennesker i fengsel med flere livstider i straff for kriminalitet av mye mindre betydning enn det "he who shall not be named" har gjort. Men han kan jo bli dømt til forvaring, og da kan det være at han må sitte i fengsel til han dør, så vi får krysse alle fingre og tær og håpe på at han dømmes til fengsel livet ut. Det er uansett ikke trygt å slippe han ut etter 21 eller 30 år. Jeg tror ikke han får gå på gata lenge før noen tar han av dage, så det beste er nok å holde han i fengsel til han eventuelt dør av naturlige årsaker.

Skriv en ny kommentar

hits