OK, here's the deal...

Hei.

Jeg har plutselig begynt å arbeide som lærer, og har derfor ikke lengre det man på fint kaller fritid. Det lille jeg har av fritid går nemlig bort til volleyballtrening, møter med volleyballstyret og foreldremøtet som jeg skal ha på Torsdag (can't wait)... Så, altså, uhm, det jeg skulle si var igrunn bare at jeg har vært opptatt med andre tanker og slikt da. I forrige uke var jeg jo, i tillegg til oppstartsuke på skolen, på Ellingsøya og passet hunden der. Han er søt, men utrolig krevende. Jeg måtte liksom stå opp en halv time før hver dag for å lufte han. Og i tillegg til det måtte jeg ut på fjelltur med han hver kveld etter jobb. Fikk bare tid til å spise middag tre dager den uka.

 

Men seriøst, jeg stortrives som lærer.. Det er utrolig spennende, og spesielt nå mens jeg er nybegynner. Det er veldig mye å sette seg inn i av rutiner og prosedyrer og diverse, men dette blir forhåpentligvis lettere med årene når jeg får gjort det noen ganger. Ser i alle fall frem til et lærerikt år. Kanskje det mest lærerike året de siste seks årene. Hehe, neida.... Joda..

 

Men over til noe helt annet. Jeg har nemlig begynt med nedtelling til noe helt sykt spennende, og nå er det bare seks dager igjen. Fem i morgen. Hva jeg teller ned til spør du? Jo tenk, det skal jeg si deg. Om seks dager starter en ny sesong med 71 grader nord, og denne gangen skal min brors kjæreste Birgitte delta, og jeg gleder meg så sykt mye til å se det. Hun er helt rå, så det blir nok tidenes beste sesong av 71 grader nord. Anbefaler absolutt ALLE til å skru på TvNorge neste mandag, altså den 29.august. Det blir kanon.

 

 

 

 

---Anne-Marte---

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits